Сайт www.esmokers.com.ua (далі - Сайт) призначений тільки для осіб, які досягли 18 років, які проживають в Україні і які споживають тютюнові або інші никотиновмісні вироби (далі - "Ви" або "Користувач"). Для користування Сайтом Вам необхідно ознайомитися і погодитися з Угодою (далі - "Угода"). Якщо Ви не згодні з Угодою, Ви не можете використовувати Сайт.

Сайт належить фізичній особі-підприємцю Ведернікову Олександру Геннадійовичу, реєстраційний номер свідоцтва 3238814815 (далі – "Продавець").

Доступ до Сайту

Доступ до Сайту надається тільки Користувачам, які відповідають таким умовам:

  • їм виповнилося 18 років,
  • вони є споживачами тютюнових виробів або інших нікотиновмістних продуктів,
  • вони проживають на території України,
  • вони погоджуються з цією Угодою.

Якщо ви не відповідаєте наведеним вище умовам, Ви не можете переглядати Сайт та користуватися ним.

Придбати продукцію на умовах, викладених в цій Угоді, ви можете після проходження реєстрації на Сайті або введення персональних даних, в разі, якщо Ви не зареєстрований Користувач. Логін надається Користувачам, які відповідають всім описаним вище умовам, успішно пройшли реєстрацію на даному Сайті. Компанія і Продавець зберігають за собою право контролювати доступ на Сайт і перевіряти використання Вами цього сайту.

Замовлення продукції

Ви можете замовити продукцію, представлену на Сайті, якщо ви пройшли реєстрацію і відповідаєте умовам, викладеним в розділі Доступ до Сайту, а саме:

  • вам виповнилося 18 років;
  • ви є споживачем тютюнових або інших нікотиновмістних виробів;
  • ви проживаєте на території України;
  • ви погоджуєтеся з цією Угодою.

Жодне з положень цієї Угоди і жоден з елементів змісту сайту не може вважатися публічною офертою Продавця. Інформація про характеристики продукції, ціни та інша інформація розміщені на Сайті тільки в інформаційних цілях.

Ви направляєте Продавцю замовлення на продаж Вам продукції, натискаючи активне посилання "Купити" на сторінці відповідного продукту на Сайті і заповнюючи форму з даними доставки.

Ваше замовлення вважається офертою Продавцю про укладення договору купівлі-продажу продукції, зазначеної на сторінці сайту, на умовах, викладених на сторінці і в цій Угоді. Продавець може на свій розсуд відмовитися від продажу Вам продукції на Ваше замовлення.

З метою перевірки достовірності замовлення, перевірки Вашого віку, а також з інших питань, Продавець або Допущені треті особи можуть зв'язуватися з Вами по телефону або за допомогою інших засобів зв'язку.

Продавець акцептує Вашу оферту і здійснює продаж в пункті роздрібної торгівлі за адресою, місто Київ, вулиця Оленівська, 34, нежитлове приміщення 40 (далі - Пункт роздрібної торгівлі).

У разі замовлення Вами продукції з оплатою online, замовлення вважається надісланим. Продавцю з моменту списання коштів з Вашого карткового рахунку платіжним сервісом. Списані з Вашого рахунку кошти вважаються передоплатою замовлення.

У разі замовлення Вами продукції з оплатою при отриманні, замовлення вважається надісланим Продавцю з моменту переходу Вами по активному посиланню "Купити" на сторінці з формою для передачі Ваших персональних даних та адреси доставки. Продавець підтверджує замовлення і здійснює продаж в Пункті роздрібної торгівлі.

Договір купівлі-продажу вважається укладеним між Вами і Продавцем на умовах, викладених в цій Угоді з моменту підтвердження (акцепту) Вашої оферти Продавцем, про що Продавець інформує Вас за допомогою повідомлення, що містить номер Вашого замовлення, на електронну пошту. Під знижками, в разі їх надання, мається на увазі можливість замовлення та придбання Вами продукції за спеціальною ціною. Перехід права власності на замовлену Продукцію до Вас відбувається в момент акцепту Компанією Вашої оферти.

Пункт роздрібної торгівлі працює з понеділка по неділю, крім неробочих днів. Замовлення, зроблені в неробочий час, будуть оброблятися в найближчий робочий день.

До моменту оплати Вами продукції, підтвердження Вашого віку Продавцем або співробітником підрядника, який здійснює доставку і передачу Вам замовленої продукції, Продавець зберігає право застави на продукцію. У будь-якому випадку, право застави Продавця не може бути припинена раніше моменту передачі Вам продукції. У разі розірвання договору купівлі-продажу, Продавець повертає собі продукцію без узгодження з Вами.

Договір купівлі-продажу вважається розірваним з моменту виникнення або встановлення Компанією, Продавцем або підрядником, що здійснює доставку, будь-який з наступних обставин:

  • Ви відмовляєтеся від отримання продукції;
  • Ви відмовляєтеся від оплати договору купівлі-продажу;
  • Ви не можете підтвердити відповідність Ваших персональних даних тим, що були вказані на Сайті при реєстрації;
  • Ви не можете підтвердити, Продавцю або підряднику, який здійснює доставку, досягнення Вами 18 років.

У разі розірвання договору купівлі-продажу до моменту передачі Вам продукції, Продавець або підрядник, який здійснює доставку, чи не передає Вам продукцію. У разі, якщо Ви здійснили передоплату, Продавець повертає Вам сплачені кошти не пізніше, ніж через 20 банківських днів.

Оплата і доставка

Ви можете вибрати спосіб оплати замовленої продукції з числа доступних:

  • оплата online за допомогою платіжних систем;
  • оплата готівкою при отриманні замовлення;
  • оплата банківською картою при отриманні замовлення (даний спосіб оплати доступний тільки при замовленні доставки на відділення кур'єрської служби).
  • Загальна сума платежів, здійснених одним користувачем за один день, не може перевищувати 15 000 гривень.

Доставка

Доставка замовлення відбувається кур'єрською службою "Нова пошта". Ви можете замовити доставку в відділення або на Вашу адресу. Терміни та інші умови доставки, не зазначені в цьому розділі Угоди, визначаються кур'єрською службою.

Під час доставки Ви повинні пред'явити документ, що підтверджує Вашу особу та вік.

** крім тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей та АР Крим.

Обмін

Продукція належної якості підлягає поверненню або обміну відповідно до положень ч. 1 ст. 9 Закону України "Про захист прав споживачів". Після придбання продукції, відповідно до вимог Закону України "Про захист прав споживачів", Ви можете обміняти його на продукт, який придатний до використання в разі:

  • придбання непридатного продукту
  • наявності фіскального чека або іншого розрахункового документа, виданого Вам разом з продукцією.

Використання матеріалів, розміщених на даному Сайті

Даний Сайт є власністю ФОП Ведерніков О.Г ,. Знаки для товарів і послуг, інші знаки для товарів і послуг, промислові зразки, винаходи і корисні моделі, авторські права на тексти, зображення, відео, програмний код і інші майнові права інтелектуальної власності можуть перебувати у власності третіх осіб, включаючи, але не обмежуючись , підрядників, Продавця, їх афілійованих осіб або підрядників, осіб, які надають послуги з обробки та передачі даних, інших третіх осіб, і використовуються Компанією на підставі ліцензійних договорів або на інших підставах, не заборонених законодавством. Якщо прямо не передбачено інше, Сайт призначений виключно для Ваших особистих потреб. Використання матеріалів цього сайту в інших цілях (включаючи, але не обмежуючись: використання сайту в зв'язку з підприємницькою діяльністю і внесення змін, поширення, передача, створення, трансляція, відтворення, публікація, видача ліцензій або зворотне проектування будь-яких матеріалів, інформації, програмного забезпечення, продуктів або послуг, отриманих з даного Сайту; створення, передача або продаж похідних продуктів від будь-яких матеріалів, інформації, програмного забезпечення, продуктів або послуг, отриманих з даного Сайту) без попередньої письмової згоди суворо забороняється.

Блокування доступу до Сайту

Ваш доступ на Сайт може бути заблокований в наступних випадках:

  • Ви перестали відповідати умовам, дотримання яких необхідно для доступу до Сайту;
  • Надання Вами недостовірних персональних даних;
  • Ви звернулися до нас з вимогою закрити Ваш доступ на Сайт;
  • Ви з яких-небудь причин виключені з нашої бази даних повнолітніх споживачів тютюнових виробів;
  • якщо у Вас більше одного облікового запису.

Обмеження відповідальності та відшкодування збитків

Погоджуючись з цією Угодою, є підтвердженням Вашої згоди, що ні Продавець, жодні з Допущених третіх осіб не несуть відповідальності за будь-які збитки, які можуть виникати в результаті Вашого використання або неможливості використання цього сайту. Ці положення поширюються на помилки, пропуск, переривання, несправності, затримки, комп'ютерні віруси, втрату Вами прибутку або інформації, несанкціонованого доступу або порушення Ваших пересилань або Вашої інформації та інший матеріальний або нематеріальну шкоду). Це обмеження відповідальності застосовується незалежно від того, стягуються збитки на основі Угоди, в результаті недбалості або на будь-яких інших підставах, які виникають у зв'язку з використанням, неможливістю використовувати або наданням інформації, послуг, продукції або матеріалів, доступних на цьому Сайті, і навіть в тому випадку, якщо Компанія або будь-Допущене третя особа проявили недбалість або були попереджені про можливість виникнення таких збитків.

Продавець має право в будь-який час без попереднього повідомлення розширити, видозмінити, призупинити або повністю закрити Сайт або будь-яку його частину і не несе за це відповідальності. Продавець залишає за собою право на зміну цієї Угоди без попереднього узгодження та попереднього повідомлення.

Цей Сайт може містити згадку або посилання на інші веб-сайти. Компанія не несе ніякої відповідальності, пов'язаної з використанням таких веб-сайтів. Згадки або посилання на інші веб-сайти на даному Сайті надаються виключно в ознайомлювальних цілях, і ні за яких обставин це не означає, що Продавець підтримує осіб, які володіють такими сайтами, гарантує якість товарів або послуг, інформація про яких міститься на таких веб-сайтах , а також відповідає за точність і достовірність розміщеної на таких сайтах інформації.

Погоджуючись з цією Угодою, Ви погоджуєтесь відшкодувати, Продавцю і будь-якого допущені третій особі, а також їх відповідним посадовим особам, директорам, працівникам, агентам, Ліцензій і постачальникам, захистити вказаних осіб і забезпечити їх непритягнення до відповідальності в зв'язку з усіма і будь-якими збитками, відповідальністю, витратами, збитками, включаючи прийнятне винагороду юристів та судові витрати, що виникають у зв'язку або в результаті порушення зазначеної Угоди (включаючи, але не обмежуючись, необережними або навмисними діями) Вами або будь-якими іншими особами, які здійснюють доступ на Сайт з використанням Вашого інтернет- підключення. У разі, якщо Вашими діями викликані технічні несправності сайту або систем передачі даних між сайтом і Вами або іншими особами, Ви погоджуєтеся нести відповідальність за будь-які збитки, включаючи прийнятне винагороду юристів та судові витрати, що виникають у зв'язку або в результаті таких несправностей.

Відмова від гарантій

Ви використовуєте цей сайт під Вашу власну відповідальність. ФОП Ведерніков О.Г., Продавець і Допущені треті особи безумовно і в явній формі відмовляються від будь-якого виду гарантій, як явно виражених, так і тих, які маються на увазі, включаючи, але не обмежуючись: гарантії якості та придатності для тієї чи іншої конкретної мети і будь-які гарантії того, що матеріали цього сайту не порушують будь-яких прав; доступ до даного Сайту буде безперервним і не буде схильний до помилок; що даний Сайт буде безпечний; що даний Сайт або сервери, які підтримують Сайт, не містять вірусів; що інформація на даному сайті буде повною, точною або своєчасною. Якщо Ви завантажуєте будь-які матеріали з цього сайту, Ви робите це виключно на Ваше особисте розсуд і під Вашу власну відповідальність. Відповідальність за будь-які збитки Вашої комп'ютерній системі або втрату даних, які виникають в результаті завантаження таких матеріалів, лежить виключно на Вас. На додаток до вищесказаного, Ви приймаєте на себе вартість всіх витрат, необхідних для обслуговування, відновлення або виправлення такого збитку.

Юрисдикція

Справжня Угода та Положення про конфіденційність, а також використання Вами Сайту регулюються законодавством України, і Ви безвідклично погоджуєтеся з винятковою юрисдикцією судів, розташованих в Україні, по будь-яким діям, спрямованим на примусове виконання цієї Угоди користувача і Положення про конфіденційність. Продавець розуміє, що у Вас є можливість отримати доступ до даного Сайту з будь-якої іншої юрисдикції в світі. Даний Сайт був створений відповідно до законодавства України. Афілійовані особи Продавця, і інші Допущені треті особи здійснюють свою діяльність в різних країнах по всьому світу і дотримуються вимог законодавства відповідних юрисдикцій, в яких вони працюють. Якщо будь-які матеріали на даному Сайті або Ваше використання даного сайту порушує законодавство тієї юрисдикції, в якій ви перебуваєте в момент доступу до даного сайту, даний сайт не призначений для Вас, і Ви не можете використовувати цей сайт. Ви несете відповідальність за отримання Вами інформації про законодавство тієї юрисдикції, в якій ви перебуваєте, і за дотримання законодавства такої юрисдикції.

Продавець залишає за собою право в будь-який час вносити зміни в Угоду користувача, тому рекомендуємо Вам регулярно його переглядати.

Положення про конфіденційність

Продавець поважає таємницю приватного життя користувачів сайту. Ми зобов'язуємося вжити відповідних заходів забезпечення безпеки персональних даних, які Ви надаєте нам, коли Ви відвідуєте і використовуєте цей сайт. Для цілей цієї Угоди ми описуємо всі види персональних даних, які ми отримуємо через даний сайт, а також те, як ми їх використовуємо і кому ми їх надаємо, а також свідчимо про Вашу згоду, яке він дав Продавцю на обробку Ваших персональних даних.

Продавець і Покупець зобов'язуються вживати відповідних заходів для забезпечення безпеки персональних даних, які Ви надаєте при використанні Сайту.

Користуючись сайтом, Ви погоджуєтесь з цим Положенням про конфіденційність. Якщо Ви не згодні з цим Положенням про конфіденційність, Ви не можете користуватися цим сайтом.

Як ми захищаємо персональні дані

Безпека персональних даних є для нас головним пріоритетом. Ми дотримуємося і забезпечуємо, щоб Допущені треті особи дотримувались відповідних адміністративних, технічних і фізичних заходів щодо забезпечення безпеки, розроблених для захисту від несанкціонованого розкриття, використання, модифікації або знищення персональних даних, які Ви надаєте нам, коли Ви відвідуєте і використовуєте цей сайт. Ми використовуємо захищені канали зв'язку для забезпечення безпеки передачі Ваших персональних даних.

Отримання від вас інформації

Пройшовши реєстрацію на Сайті, Ви будете включені в базу даних споживачів никотиносодержащих продуктів. Ви будете отримувати інформацію і матеріали, що мають відношення до зазначеної продукції та різних питань, пов'язаних з такою продукцією, а також запрошення на наші інші сайти. Погоджуючись з цією Угодою, Ви погоджуєтеся з тим, що ми будемо направляти Вам таку інформацію за допомогою засобів електронного зв'язку або іншим способом (включаючи телефонні дзвінки, електронну пошту, пошту, SMS, MMS та інші месенджери).

Інформація, яку Ви надаєте для використання сайту

Ви підтверджуєте, що ви старше 18 років, вживаєте тютюнові вироби, проживаєте в Україні. Реєструючись на Сайті, є підтвердженням Вашої згоди на використання та обробку Ваших персональних даних та вчинення інших дій, передбачених Законом України "Про захист персональних даних". Ви підтверджуєте, що всі наведені Вами персональні дані є достовірними і точними. Ви повністю усвідомлюєте, що несете відповідальність за надання недостовірних персональних даних про себе. Ви підтверджуєте, що добровільно і безоплатно надаєте Продавцю свою згоду на будь-яку безстрокову обробку будь-яких Ваших персональних даних (включаючи прізвище, ім'я та по батькові, дату народження, адресу місця проживання, номер стаціонарного та / або мобільного телефону, адреса електронної пошти тощо ), в тому числі на збір, реєстрацію, включення в бази даних, накопичення, зберігання, адаптації, зміни, поновлення, використання, поширення, знеособлення, знищення персональних даних у базі персональних даних, як на території України, так і за кордоном, і іншим чином збір, безстрокове зберігання, використання Ваших персональних даних з метою надання Продавцем повнолітнім споживачам інформації, пов'язаної з продукцією Продавця. Ви також підтверджуєте, що добровільно надаєте продовця, її філіям, афілійованим особам та уповноваженим ними особам свою згоду на отримання / безстрокове зберігання продовця наданих Вами копій документів, необхідних для перевірки Вашої особистості і Вашого віку, якщо такі будуть надані. Ви дозволяєте Продавцю, її афілійованим особам та уповноваженим ними особам, допущеним третім особам, направляти Вам на зазначені Вами адресу, адресу електронної пошти і номери телефонів інформацію про майбутні події, заходи і послуги, а також актуальну і достовірну інформацію про продукцію і пункти продажу в відповідно до українського законодавства. Дана згода діє до дати його відкликання Вами шляхом направлення електронною поштою на адресу Продавця письмового повідомлення або по телефону. Власником Ваших персональних даних є Продавець та зібрані Ваші персональні дані (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, місце (адресу) проживання (реєстрації), номер стаціонарного та / або мобільного телефону, адреса електронної пошти тощо) будуть включені в базу даних. З усіх питань обробки Ваших персональних даних Продавцем, Ви можете звертатися за телефоном 098-660-10-10 (дзвінки за тарифами мобільного оператора, тільки для повнолітніх).

Інформація, яку ми надаємо

Компанія і Продавець не передають і не розкривають Ваші персональні дані, одержувані на даному Сайті, будь-яким третім особам для їх власних маркетингових цілей. Ваші персональні дані, отримані на даному Сайті, можуть бути розкриті Продавцю або будь-якого з Допущених третіх осіб і в межах, не заборонених чинним законодавством, можуть бути передані в іншу країну, в якій ми і / або будь-який з Допущених третіх осіб здійснює діяльність, включаючи , але не обмежуючись, імпорт ваших персональних даних. Компанія, Продавець і Допущені треті особи можуть також розкривати Ваші персональні дані, якщо це вимагається відповідно до чинного законодавства. Використовуючи Сайт, Ви безумовно і безвідклично розумієте і погоджуєтеся з вищепереліченими умовами розкриття та передачі Ваших персональних даних.

Ваші права як суб'єкта персональних даних

Ви маєте право: одержувати від нас інформацію про: джерела збору, місцезнаходження Ваших персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце перебування власника, тобто Продавця, або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим Вами особам, крім випадків , встановлених законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані; на доступ до своїх персональних даних; отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; пред'являти вмотивовану вимогу Продавцю із запереченням проти обробки своїх персональних даних; пред'являти вмотивовану вимогу Продавцю щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; вносити застереження про обмеження права на обробку Ваших персональних даних при наданні згоди; відкликати згоду на обробку персональних даних; знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки.